l'escola d'arts escèniques referent a les Terres de l'Ebre 
 

CURS 2022-23  consulteu horaris al PDF de Oferta Formativa curs 22/23


ADULTS 

INTERPRETACIÓ PER A ADULTS

Adreçat a alumnes a partir de 17 anys.

Aprenentatge de les diferents corrents d’entrenament actoral, improvisació, treball de text, control corporal en escena i dicció. Pla d’estudis de 3 anys. 

3 nivells, 1 per curs, que cal anar assolint per tal de passar al següent. 

NIVELL POSTGRADUAT: Projecte de treball per tal d'aprendre el funcionament d'un muntatge teatral professional. Adreçat a alumnes graduats de la EMTT.

2 hores setmanals ( el mateix dia)

Preu matrícula: 43,47 €. Quota mensual: 54,33 €


 TEATRE MUSICAL PER A ADULTS

Adreçat a alumnes a partir de 17 anys ( o que facin 17 durant el curs)

Estudi de les diferents disciplines que conformen el teatre musical: Interpretació, cant i dansa jazz + tècnica i projecte en Teatre musical. Cada disciplina està impartida per un professor especialitzat en la matèria. Pla d’estudis de 3 anys.
Els estudis es poden realitzar de forma integral ( les 4  les disciplines cada any), o be per crèdits. Per tal d’obtenir la graduació s’ha d’haver assolit totes els cursos de cada disciplina.

TEATRE MUSICAL INTEGRAL

6 hores de classe setmanals.
Disciplines:

INTERPRETACIÓ (2 hores)

CANT (1,5 hores)

DANSA (1.5 hores)

TÈCNICA I PROJECTE DE MUSICAL ( 1 hora setmanal)

Preu matrícula: 43,47 €. Quota mensual: 115,45€

(Als alumnes que ja hagin  cursat o estiguin cursant interpretació se’ls hi respectarà el nivell)


CANT PER TEATRE MUSICAL

Estudi del cant en grup, dirigit a Diplomats en Interpretació o alumnes que estiguin estudiant interpretació. També a totes aquelles persones interessades en el Teatre Musical.

1, 5 hores setmanals

Preu: Matrícula: 43,47 h. Quota mensual: 34,59€;


DANSA PER TEATRE MUSICAL

Estudi de la dansa, dirigit a Diplomats en Interpretació o alumnes que estiguin estudiant interpretació. També a totes aquelles persones interessades en el Teatre Musical.

1,5 hores setmanals.

Preu matrícula: 43,47 € Quota mensual: 34,59 € 


ENTRENAMENT CORPORAL PER ACTORS I ACTRIUS

 Adreçat a alumnes a partir de 17 anys

Programa d’entrenament per investigar les diferents possibilitats que posseeix el cos com a eina fonamental de l'expressió dramàtica. Crear oportunitats per a l'expressió, que permetin potenciar recursos i capacitats creatives i millorar la presència escènica.

1 hora setmanal

Preu matrícula: 43,47 €. Quota mensual: 23,06 €

PARLAR AMB PÚBLIC: un repte a superar

Adreçat a alumnes a partir de 17 anys.

El teatre serveix per molt més que per estar als escenaris. El fet d'haver de parlar en públic, significa, molts cops, un repte duríssim que ens bloqueja i ens supera. Perdem la nostra confiança pel fet de la distància que ens separa d’aquells que ens escolten. Com superar-ho? Treballarem disciplines com la vocalització, la dicció, el control corporal, el bloqueig mental. Tot, per ser un bon comunicador oral.

1 hora setmanal

Preu matrícula: 43,47 €. Quota mensual: 27,16 €

MONOGRÀFIC: INTERPRETAR A SHAKESPEARE 

Adreçat a alumnes a partir de 17 anys, graduats en interpretació a la EMTT o en algun altre Centre de Formació Teatral. (Prova de nivell i entrevista prèvia).

Interpretar a Shakespeare sempre és un repte per l’actor. Però, perquè aquest respecte? Treball de tècnica de dicció i d’expressió de l’actor amb el cos. Anàlisi de diverses maneres d’interpretar Shakespeare, en el teatre clàssic, modern, cinema... treball d'anàlisi de text, assajos i muntatge d'un text de Shakespeare. ESPECTACLE FINAL: Text de Shakespeare a representar durant la festa del Renaixement 2024.

1,5 hores setmanals

Preu matrícula: 32,60€  Quota mensual: 78.78€ (alumnes matriculats en altres cursos de la EMTT: 48.90 €)