l'escola d'arts escèniques referent a les Terres de l'Ebre 
 

CURS 2024 -25  consulteu horaris al PDF de Oferta Formativa curs 24/25

JUVENIL


TEATRE JUVENIL

Adreçat a alumnes de 12 a 16 anys

Curs per a joves apassionats pel teatre! Es desenvolupen diverses tècniques d'actuació, incloent la improvisació, el treball de text, l'anàlisi de personatges i l'expressió corporal. S’exploren diverses metodologies interpretatives, treballant tant en escenes individuals com en grup. L'objectiu és potenciar la creativitat, la confiança i la capacitat d'expressió dels joves actors, oferint-los eines per créixer com a artistes i individus .Una disciplina que els servirà per la vida!

3 nivells: BÀSIC / MIG /  AVANÇAT

1 hora setmanal

TEATRE MUSICAL JUVENIL

Adreçat a alumnes de 12 a 16 anys

Curs per a joves que volen explorar el món del teatre des d'una perspectiva multidisciplinària. Combina interpretació, cant i dansa per oferir una formació integral en el gènere del teatre musical, tenint com a objectiu desenvolupar el talent i la confiança escènica dels joves artistes en un ambient creatiu, preparant-los per a futurs desafiaments escènics..

Pla d'estudis de 3 anys.

3 hores setmanals ( el mateix dia)


CLAQUÉ JUVENIL

Adreçat a alumnes de 12 a 16 anys
El claqué o tap dance treballa el ritme, l’espectacularitat del moviment i la improvisació. Els joves ballarins aprendran les tècniques bàsiques o més avançades del claqué, treballant el ritme, la coordinació i la precisió. A través d'exercicis i coreografies, desenvoluparan la seva agilitat i sentit musical mentre gaudeixen del procés creatiu.

1 hora setmanal